Η CircumEye, μια πολύ ξεχωριστή έκθεση "boutique" που απευθύνεται σε επαγγελματίες της όρασης, γίνεται στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου 2019. Σκοπός της είναι να αποθεώσει και να αναδείξει τα brands με μία πιο πρωτοποριακή, καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση.

Η PMKviewsB2B δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μιας και οι co-founders  της Πάνος και Μάρα Κάντζα,  αγαπούν και αγκαλιάζουν  οποιαδήποτε ιδέα που είναι φρέσκια και λαμπερή.

 

Δεν υπήρχε καλύτερο timing για μας εδώ στην PMKviewsB2B, για να επικοινωνήσουμε στους επαγγελματίες της όρασης, την επιστροφή της GOLD & WOOD στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια απουσίας. Είμαι πολύ χαρούμενη που η CircumEye μας δίνει αυτή την δυνατότητα να παρουσιάσουμε αυτή την εταιρία "κόσμημα"
Όσο για την FACE A FACE αυτή τη σεζόν, το Creative Design Studio της στο Παρίσι, δημιούργησε μια συναρπαστική συλλογή γυαλιών ηλίου που αναβοσβήνει όπως οι ακτίνες του φωτός κι είμαι ενθουσιασμένη που θα παρουσιαστεί στην CircumEye.
Πιστεύω πως και τα δύο αυτά brands που εκπροσωπεί στην Ελλάδα η PMKviewsB2B, θα παρουσιαστούν όπως τους αξίζει!

Μάρα Κάντζα

 

Το 1995 ο Maurice Léonard δημιούργησε τη GOLD & WOOD και θεμελίωσε το εργαστήρι της χειροποίητης παραγωγής του, στο Λουξεμβούργο. Ο σημαντικότερος στόχος της Gold & Wood είναι να προσφέρει μοναδική ευχαρίστηση και όνειρα με τη κατασκευή πρωτοποριακών Γυαλιών και Κοσμημάτων, υψηλής ποιότητας.

Η αυθεντικότητα, η υπερηφάνεια, η διαχρονικότητα, η μοναδικότητα και η δεξιοτεχνία, καθορίζουν πλήρως το brand GOLD & WOOD.Η αγάπη του προϊόντος, ο σεβασμός της δημιουργίας, η αυθεντικότητα, η αίσθηση της λεπτομέρειας που διατηρεί την ποιότητα, είναι συνώνυμα με τις επιλογές της.

Στη νέα σειρά της FACE A FACE κυριαρχούν τα χρώματα και οι εκφραστικοί όγκοι οι οποίοι δημιουργούν γυαλιά έργα τέχνης. Η FACE A FACE προκαλεί την αντίληψη του σχεδιασμού των σκελετών και διερευνά το φαινόμενο της συναισθησίας ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει νέες διαστάσεις στην τέχνη.

«Η νέα μας συλλογή αφορά την εξερεύνηση των χρωμάτων από την δυναμική κίνηση που δημιουργεί το φως», εξηγεί ο Pascal Jaulent, επικεφαλής του Creative Design Team της FACE A FACE, και συνεχίζει «Οι παιχνιδιάρικες διαφάνειες επισημαίνουν τις αντιθέσεις μεταξύ ύπαρξης και μη ύπαρξης, προκαλώντας τον θεατή…δημιουργώντας οπτικές ψευδαισθήσεις».